Vi har skapat en online-shop anpassad för tidningar. Den är enkel och intuitiv att administrera och använda. Och flexibel när det gäller prissättning och paketering. One-click shopping är möjlig tack vare single sign-on. Och med hjälp av all information som samlas in i CRM- och statistikdatabaserna har du allt du behöver för att lyckas med dina affärer.


…det är betalvägg också

Vad vi har skapat

Mitt konto

Kundens egen översikt - visar kundens hela engagemang med dig; kontouppgifter, produkter, transaktioner och naturligtvis med möjlighet att administrera sin egen information.

Single Sign-On

Kunden behöver bara logga in en gång för att få tillgång till alla system. Det är enkelt, bekvämt och möjliggör one-click shopping. (OAuth2).

Produkter & Priser

Administrera och visa dina produkter på ett attraktivt sätt och gör dem tillgängliga och lätta att köpa.

Köpflöde

Köpeflödet eller betalväggen är online-shopen. Det är här kunderna registrerar, aktivera och köper dina produkter. Säkra betalningar genom kort och sms garanterar kunden trygghet.

CRM

Här samlas all kunskap om kunden. Du vet vem, vad, när och hur mycket. Du lär dig mer om dina kunder varje dag vilket skapar stora möjligheter för personlig försäljning.

Kundadmin

Det intuitiva administrativa gränssnittet där du administrerar och håller koll på kundengagemang, kontoinformation, vilka produkter kunden har eller har haft, och så vidare.

Integrationer

Det finns inga gränser. PayWay är adaptiv till integrationer med befintliga system, såsom prenumerationssystem, kunddatabaser, och öppen för externa betalningslösningar.

Statistik

Följ upp. Inte alltid kul men viktigt. Och det bästa sättet att få veta vilka produkter som används och köps. Vad är dina intäkter på varje produkt, behöver du vrida dina erbjudanden? Et cetera.

Köpflöde

Du har gett bort ditt digitala innehåll gratis för sista gången. PayWay låter dig marknadsföra och sälja dina produkter på ett nytt sätt. Det är ganska likt en nätbutik, precis som för alla andra produkter, men med extra allt - från registrering och inloggning till one-click shopping.

Köpeflödet har ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt som fungerar oavsett vilken enhet som kunden använder: dator, surfplatta eller smartphone.

Klicka. Betala. Nyttja.

Single sign-on

Med single sign-on är ditt inlogg giltigt på flera ställen. När du har blivit autentiserad en gång behöver du inte logga in igen bara för att du besöker en ny sajt.

Tulo arbetar som en identitetsleverantör för kundernas digitala identitet och gör det möjligt för kunden att röra sig mellan tjänster som är integrerade med single sign-on utan att behöva logga in igen varje gång de rör sig mellan tjänster. Kontroll av identitet sker automatisk och bakom kulisserna.

Single sign-on använder OAuth2-teknik som gör det möjligt för online-program och tjänster att agera i kundens namn, naturligtvis utan att veta användarnamn och lösenord.

När autentiseringen lyckas returneras en åtkomsttoken. Den kan, beroende på rättigheter, användas för att få profilinformation såsom namn, e-post etc.

Kundadmin

Detta är insidan, det administrativa gränssnittet som gör det lätt att hantera dina kuder. Kundadmin ger en total överblick över hela kundens engagemang hos dig.

Detta är en perfekt databas med information när du hanterar och pratar med dina kunder. Den innehåller kundens kontoinformation, nuvarande produkter, tidigare inköpta produkter, etc. Naturligtvis är det lätt att uppdatera personuppgifter, starta och avsluta abonnemang etc.


PayWay galleri

Detta ger dig en liten glimt av vår produkt, men vi rekommenderar att du kontaktar oss för en riktig demo för att få hela bilden.

Ändra profilinformation, aktivera abonnemang för tidningens abonnenter och skicka länken till mobilt lojalitetskort.

Översikt kundprofil

Admin

Det administrativa gränssnittet för paketering och prissättning där du skapar och gör dina produkter tillgängliga för potentiella kunder. Blanketterna är dynamiska vilket gör det möjligt att sälja allt från tidningsprenumerationer till cyklar. Det är lätt att hantera, färdigt att använda och ändå helt flexibelt.

Produkter & Priser

Admin

Responsivt användargränssnitt för kundservice.

Responsivt

Admin

Hitta kunder med en intuitiv och kraftfull sökmotor.

Snabbt sök

Admin

Följ kassaflödet och analysera framgången för dina produkter.

Intäkter

Admin

Se hur en marknadsföringskampanj påverkar antalet kontoregistreringar.

Kontostatistik

Admin

Instrumentpanelen är en anpassningsbar översikt av statistiska uppgifter, komplett med nyckeltal som ger relevant information om ditt företag.

Statistikpanel

Admin

Detta är kundens egen sida och visar hans/hennes relation med dig. Den är nästan identisk med vad administratörerna kan se i admin. Kunderna loggar in för att köpa produkter och börja ta del av digitalt innehåll. De kan se produkter, datum och transaktioner och ändra sina kontouppgifter, aktivera sina mobila kundkort och se specialerbjudanden.

Personlig kundsida

My page

Se dina produkter, transaktioner och balans.

Köphistorik

My page

Registrera ett nytt konto. Aktivera ett digitalt konto. Logga in för att köpa produkter/se digitalt innehåll.

Inloggning & aktivering

Purchase Flow

Ordern sparas, du får tillgång till produkten och Tulokontot aktiveras.

Köp klart

Purchase Flow

Naturligtvis kan dina kunder köpa dina produkter från valfri enhet.

Responsivt

Purchase Flow

Kontakt

info@worldoftulo.com
+46 63-555 800

Zätagränd 11, 831 30 Östersund, Sweden